KORLEDEREN OG BESTYRELSEN

Korleder

Maria er cand.mag. i Musikvidenskab med speciale i korledelse. Hun underviser i rytmisk kor og solosang, og har arbejdet med forskellige aldersgrupper.

Maria er dynamisk, initiativrig, struktureret, empatisk og imødekommende, og bringer gerne lidt humor ind i korøvningen.

Maria har fokus på sangglæde og udtryk, med livsglæden i centrum.

Kontakt Maria på: korleder@dkor.dk

Korleder

Maria Nordahl Rasmussen

Maria har fokus på sangglæde og udtryk, med livsglæden i centrum.

Kontakt Maria på: korleder@dkor.dk

Kitte Rhod Sander

Formand

Jeg er 44 år og bor i Holbæk sammen med min kæreste og mine 3 piger og har 2 bonusbørn også.

Musik og sang glæde betyder rigtig meget for mig.

Jeg har sunget i kor og i sanggrupper i mange år. Og startede som helt lille i børne- og ungdomskor i Tune Kirke.

Jeg har spillet teater siden jeg var 5 år med en masse teater, sang og revyer og derfor har performance og musik altid været en del af mit liv.

Jeg arbejder til dagligt som teamleder i administrationen på Professionshøjskolen Absalon på hovedkontoret i Sorø.

Jeg brænder for sang, musik og livsglæde og det kan du også blive en del af hos D’kor.

Vi glæder os til at møde dig!

Kitte

Kitte Rhod Sander

Formand

Kitte

Musik og sang glæde betyder rigtig meget for mig.

Vi glæder os til at møde dig!

Marlene

Marlene Holm Rasmussen

Jeg er næstformand i D`kor og ser frem til et kor hvor livsglæde er i højsæde.

Jeg arbejder til dagligt som pædagog i en børnehave, hvor sang og musiker er en del af hverdagen. “Sang skaber nærvær, fælleskab og glæde”.

Marlene Holm Rasmussen

Marlene

Jeg er næstformand i D`kor og ser frem til et kor hvor livsglæde er i højsæde.

Bestyrelsesmedlem

Jeg hedder Thea og er 22 år. Jeg bor til dagligt i Roskilde, i min egen lejlighed.

Til dagligt læser jeg til sygeplejerske i Roskilde. Ved siden af arbejder på Neurologisk afd. på Roskilde sygehus og på Øjenklinikken Hestetorvet også i Roskilde.

Jeg har selv gået til solosang og kor i mange år og kender derfor til denne verden.

Kontakt Thea på bestyrelse@dkor.dk.

emilie

Emilie Vangslev

Bestyrelsesmedlem

Jeg hedder Emilie og er bestyrelsesmedlem i D’kor.

Jeg er uddannet cand.mag. i pædagogik med speciale i relationskompetence.

I koret vægter jeg sangglæde og fællesskab omkring det fælles projekt.

Emilie Vangslev

emilie

Jeg hedder Emilie og er bestyrelsesmedlem i D’kor.

Jeg er uddannet cand.mag. i pædagogik med speciale i relationskompetence.

I koret vægter jeg sangglæde og fællesskab omkring det fælles projekt.

Thea Nordahl Rasmussen

Kontakt Thea på bestyrelse@dkor.dk.

Palle Rasmussen

Kasserer

Jeg er kasserer i D’Kor, og støtter 100% op om værdisættet i koret, hvor specielt livsglæde står mig nært.

Sang og musik kan kun gøre en glad, og jeg elsker at opleve en god performance. Det kan D´Kor.

Jeg arbejder til daglig som General Manager i Berendsen.

Kontakt Palle på bestyrelse@dkor.dk.

94892081_684764889016282_3891870532072636416_n kopi

Palle Rasmussen

Kasserer

94892081_684764889016282_3891870532072636416_n kopi

Jeg arbejder til daglig som General Manager i Berendsen.

Kontakt Palle på bestyrelse@dkor.dk.

Lise

Lise Sievert Asmussen

Suppleant

Jeg er cand.mag. i Musikvidenskab og Tysk og arbejder til dagligt som gymnasielærer.

Jeg har selv både sunget i kor og været korleder – jeg synes, det fine ved korverdenen er fællesskabet og livsglæden.

Især amatørkor står mig nært – man bliver både klogere på sig selv og på andre, når man synger sammen.

Lise Sievert Asmussen​

Lise

Patrick Hoxer

Suppleant

Mit navn er Patrick og jeg er suppleant i D’kor. Min sangerfaring er næsten lig 0, men nyder at se andre synge.

Jeg har en stor interesse for skabelse af videoindhold og droneflyvning. Til dagligt har jeg min egen virksomhed, Dronemanden.dk / HOXER Media, hvor jeg laver reklamevideoer til virksomheder.

Jeg har lavet hjemmesiden her og står for at vedligeholde siden. Man kan godt sige jeg er IT nørden i D’kor. Nyder hjælpe til og se dette super projekt gro.

48369592_10205261439652333_6292517518347075584_o kopi

Patrick Hoxer